Storm Aansteker V-Fire Easy Torch

4.95

Met de V-Fire Easy Torch – Jetflame Aanstekers kan je zelfs met wind gebruiken. Vooral handig voor het aansteken van rookwaren, barbecues, vuurwerk en kaarsen. Bovendien zijn ze navulbaar.

3 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

De V-Fire Easy Torch Storm aansteker is de perfecte metgezel voor buitenavonturen. Uitgerust met een krachtige jetflame, is deze aansteker bestand tegen zelfs de meest winderige omstandigheden. Of je nu een joint, sigaret, vuurwerk of barbecue wilt aansteken, deze stormaansteker staat altijd paraat.

Kenmerken van de Easy Torch Aanstekers:

  • Windbestendig: De blauwe vlam van deze aansteker trotseert de elementen, waardoor je moeiteloos kunt aansteken, zelfs als het waait.
  • Comfortabel Ontwerp: De Easy Torch ligt comfortabel in de hand en is voorzien van een beschermkap om vocht en vuil buiten te houden.
  • Veelzijdig en Instelbaar: De buitenkant van de aansteker is bekleed met rubber en je kunt de vlam eenvoudig aanpassen aan jouw behoeften. Door de beschermkap omhoog te schuiven en op de knop te drukken, komt de krachtige jetflame tevoorschijn.
  • Hervulbaar met Butaangas: De V-Fire Easy Torch is herbruikbaar en kan worden bijgevuld met butaangas, zodat je er langdurig van kunt genieten.
  • Sleek Design: Deze aansteker is uitgevoerd in elegant zwart, waardoor hij er niet alleen geweldig uitziet, maar ook duurzaam en stijlvol is.
  • Afmetingen: Met een handige lengte van 6,5 cm past de aansteker gemakkelijk in je zak of tas.
  • Verpakkingsgrootte: Verkrijgbaar in een handige display met 20 stuks stormaanstekers.

Kortom, de V-Fire Easy Torch Storm aansteker is jouw betrouwbare metgezel voor al je buitenactiviteiten. Met zijn krachtige vlam en duurzaamheid ben je altijd voorbereid, ongeacht de omstandigheden. Kijk voor verschillende modellen in ons aansteker assortiment.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Storm Aansteker V-Fire Easy Torch” te beoordelen