Precisie Weegschaal 0.001 Gram

49.95

Deze weegschaal heeft een precisie van 0.001 gram. Je kan met deze weegschaal tot op de milligram nauwkeurig wegen. De weegschaal wordt geleverd met diverse accessoires, zoals een schroevendraaier en een kalibratiegewicht.

1 op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

Deze weegschaal heeft een precisie van 0.001 gram. Je kan met deze weegschaal tot op de milligram nauwkeurig wegen. Meestal is zo’n precisie weegschaal redelijk duur, maar bij ons kan je er één voor een gering prijsje bestellen. Deze weegschaal gaat jarenlang mee, als je er voorzichtig mee omgaat. Let er op dat het maximum weegvermogen 50 gram is. De weegschaal wordt geleverd met diverse accessoires, zoals een schroevendraaier en een kalibratiegewicht. Als je iets wilt wegen wat een enkele milligram weegt, is het verstandig om eerst het kalibratiegewichtje op de weegschaal te zetten. De precisie weegschaal heeft namelijk een beetje moeite met enkele milligrammen wegen.

De weegschaal wordt geleverd met: 2 AAA batterijen, een USB-oplaadkabel, kalibratiegewicht (20g), een schroevendraaier en een bescherm-/weegbakje.

Specificaties:

  • Merk: Fuzion.
  • Maximaal weegvermogen: 50 gram.
  • Nauwkeurigheid: 0.001 gram.
  • Deze weegschaal heeft een tarra functie.
  • Zes weegmodussen: g, gn, oz, ozt, dwt, ct.
  • 10 jaar fabrieksgarantie.

Precisie Weegschaal 0.001 gram bestellen

Als je een precieze hoeveelheid gewicht moet meten is deze weegschaal perfect voor jou! Het maximum weegvermogen van deze weegschaal is 50 gram. Wil je ook meer dan 50 gram kunnen wegen, neem dan een kijkje tussen onze andere weegschalen, sommige kunnen tot wel 600 gram wegen. Bestel voor 16:00 en je order wordt vandaag nog discreet en verzekerd verzonden!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Precisie Weegschaal 0.001 Gram” te beoordelen