Flamez Grinder 30mm

11.00

Deze kleine Flamez grinder heeft maar een diameter van 30mm. De grinder is dus perfect om mee te nemen, als je ergens heen gaat. De grinder bestaat uit 4 delen.

Categorieën: , ,

Beschrijving

Deze kleine Flamez grinder heeft maar een diameter van 30mm. De grinder is dus perfect om mee te nemen, als je ergens heen gaat. De grinder bestaat uit 4 delen. Onderin de grinder zit een pollenzeef en een opvangbakje voor je kief. Wil je deze grinder gebruiken om veel wiet mee te grinden, overweeg dan eerst een grotere variant. Flamez grinders zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

N.B.: Het nadeel van zo’n kleine grinder is dat je snel te veel wiet in je grinder doet. Hierdoor kan die sneller verstopt raken en dan moet je het dus vaker schoon maken. Bekijk ook de Flamez grinders met een diameter van 40 en 50mm.

Specificaties:

  • Merk: Flamez.
  • Diameter: ⌀ 30mm.
  • Aantal delen: 4.
  • Materiaal: Aluminium.
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Flamez Grinder 30mm bestellen

Enorm bedankt dat je de tijd neemt om een grinder uit te zoeken op onze website! Maar met alleen een grinder heb je nog geen joint, bestel daarom ook meteen vloei en tip. Bestel voor 16:00 en je order wordt vandaag nog verzonden.

Extra informatie

Kleur

Zwart, Grijs, Zilver, Groen, Rood, Blauw, Paars, Roze, Goud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Flamez Grinder 30mm” te beoordelen